VOLEI – Explorări Baia Mare începe turneul finalului de sezon cu o victorie, 3-1 cu VCM LPS Piatra Neamț

0
116

SĂ MAI DREGEM BUSUIOCUL. Prima etapă din turneul final pentru locurile 7-12 din cadrul Diviziei A1, disputată ieri, 18 martie,  a coincis cu o victorie pentru voleibaliștii de la Explorări, care i-au învins fără prea mari probleme pe cei de la VCM Piatra Neamț, cu 3-1 (16, -21, 13, 20). Scopul băimărenilor este, evident, acela de a se clasa pe locul 7 (maximum posibil în acest moment), la finalul unui sezon mai degrabă mediocru.

 

Partida disputată ieri în sala „Lascăr Pană” a fost arbitrată de cuplul Mihai Coman (București) și Valentin Beșoi (Râmnicu Vâlcea), observator federal fiind Ioan Buhățel din Dej. Partida nu a prea avut istoric, singurul lucru surprinzător fiind acela că nemțenii au reușit să își adjudece setul doi, pe fondul unei lipse de concentrare a băimărenilor, care au rezolvat însă sincopa în următoarele două seturi, pe care le-au controlat cu autoritate.

 

Elevii lui Marius Botea și Sorin Pop au punctat după cum urmează: Kaszap 4p, Kovacs 21p, Coasă 9p, Lupu 9p, Sushko 15p, Didorciuc 17p, Olar (libero). Au mai jucat: Râpeanu 1p și Cherbeleață 1p.

 

În clasament, Explorări se află pe poziția a 7-a, cu 31 de puncte, la 6 puncte avans față de echipa de pe locul 8, CS Știința Bacău. Etapa viitoare, pe 22 martie, Explorări Baia Mare va primi vizita celor de la AS Volei Club Caransebeș.

 

Celelalte rezultate ale etapei:

 

Grupa 7-12:

 

Banatul Caransebeș – Universitatea Cluj 3-0

Știința Bacău – Unirea Dej 3-1

 

Grupa 1-6:

 

CSVM Zalău – Tricolorul LMV Ploiești 3-1

SCMU Craiova – Arcada Galați 2-3

Steaua – CSM București 3-0

(Pe locul I în clasament, se află Steaua București, cu același număr de puncte, 56, cu ACS Volei Municipal Zalău)

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here