EDUCAȚIE PRIVATĂ – Campus școlar al Școlii Internaționale, în Tăuții Măgherăuș

0
172

INVESTIȚIE – ÎNVĂȚĂMÂNT. Școala Internațională din Baia Mare (controlată prin sereleul Global Education Center, administrat de profesoara Flavia Elena Valentina Zah, care a predat la universități din România, Franța și SUA) deschide un nou campus școlar, care va cuprinde patru corpuri de clădiri, în orășelul limitrof municipiului reședință de județ, Tăuții Măgherăuș.

 

Firma a deschis în 2015 prima școală primară internațională privată din județul Maramureș (pe strada Victor Babeș) – se fac cursuri dupa programa națională și internațională, cu activități opționale de tip after school.

 

Campusul școlar ce urmează să fie edificat în Tăuții Măgherăuș (pentru care a fost deja eliberat certificatul de urbanism și după emiterea autorizației de construire va demara investiția) va cuprinde un corp administrativ, un corp cu săli de clasă și laboratoare, o sală multifuncțională și un spațiu tehnic.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here