DRUM ȘI ȘCOLI – Investiţii de peste 6 milioane de lei, recepționate în comuna maramureșeană Săcălășeni

0
208
Săcălășeni, Maramureș

INVESTIȚII. În această săptămână, oficiali au Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice vor recepționa în comuna maramureșeană Săcălășeni două obiective de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (etapa 1). Cumulat, investițiile depășesc suma de 6 milioane de lei.

 

Cele două investiții deja finalizate sunt o porțiune de drum în lungime de 3,2 kilometri (Drumul Comunal 107 Coruia – Cărbunari), în valoare de peste 3,5 milioane de lei (3.581.555,84 de lei) și reabilitarea rețelei școlare din comună (lurările de modernizare au fost efectuate la Şcoala Gimnazială Săcălăşeni, Şcoala Primară Coruia şi Şcoala Primară Culcea), investiție în cuantum de peste 2,4 milioane de lei (2.442.192 de lei) – în cele trei școli învață peste 200 de elevi.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here