ÎNCEP NINSORILE – În Maramureș, temperaturile au scăzut cu 5 grade Celsius și în zonele montane se așteaptă ninsori

0
585

VREMEA – MARAMUREȘ. Marți, 12 octombrie 2021, în Maramureș se anunță vreme deosebit de rece, temperaturile diurne scăzând cu 5 grade Celsius față de ziua de ieri. Se vor înregistra maxime termice de 10-13 grade Celsius (față de 15-18 grade Celsius, luni), iar minimele vor coborî în timpul nopții până la 2-4 grade Celsius.

 

La ora 10.00, la stația meteorologică Baia Mare se înregistra o temperatură de 8 grade Celsius (temperatura resimțită fiind de 5 grade Celsius). La ora 10.00, dintre zonele populate din județ, cel mai frig era la Ocna Șugatag, 5 grade Clesius (temperatura resimțită fiind de 4 grade Celsius).

 

În zona montană se semnalează precipitații mixte, iar pe creste va ninge și se va depune strat de zăpadă (temperatura resimțită acum la stația meteorologică Iezer este de -1 grad Celsius).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here