CONTRACT – Administrația din Vișeu de Sus estimează că va plăti 26 de milioane de lei pentru reabilitarea a 8,5 kilometri de străzi

0
528

VIȘEU DE SUS. Administrația publică din orașul maramureșean Vișeu de Sus a introdus în licitație publică un contract estimat la o valoare de peste 26 de milioane de lei (exact: 26.109.390,74 lei, sumă care cuprinde TVA și care este echivalentă cu aproape 5,3 milioane de euro) și care vizează reabilitarea a două străzi.

 

Specific, contractul licitat vizează tronsoanele de străzi care totalizează 8,56 kilometri de pe străzile Mioriței (care are porțiuni situate pe malul râului Vișeu) și Arșiței (care continuă strada Mioriței și a căror drumuri sunt neamenajate și neasfaltate în acest moment).

 

Constructorii, care sunt invitați să viziteze amplasamentul înainte de licita, trebuie să depună ofertele până cel târziu în  28 martie 2022, vor trebui să garanteze lucrările cel puțin 3 ani. Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț, unde prețul va avea o pondere de 80% în decizia finală (garanția lucrării va conta 12%, iar timpul de execuție, 8%). Termenul maxim de execuție a lucrărilor este 2 ani (24 de luni).

 

@Foto generică

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here