DEZVOLTARE – S-au semnat două noi contracte de finanțare care totalizează 27,5 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurilor rutieră și de apă-canal din Maramureș

1
1183

REMETEA CHIOARULUI & DRAGOMIREȘTI. Luni, 22 ianuarie 2024, la Ministerul Dezvoltării, ministrul Adrian Ioan Veștea a semnat două noi contracte de finanțare cu administrații publice locale din Maramureș. Contractele vizează orașul Dragomirești și comuna Remetea Chioarului, totalizează peste 27,5 milioane de lei și prevăd modernizarea infrastructurii rutiere și extinderea rețelei de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare.

 

Astfel, comunei Remetea Chioarului i-a fost aprobată finanțarea cu peste 18,3 milioane de lei (exact: 18.360.192,57 lei) a proiectului de extindere a rețelei de canalizare a apelor uzate, iar orașului Dragomirești i-a fost aprobată finanțarea proiectului de modernizare a străzilor, cu peste 9,1 milioane de lei (exact: 9.167.951,86 lei). Finanțările nerambursabile vor fi alocate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here