DEZVOLTARE – 43% dintre UAT-urile din Maramureș au aprobate finanțări care totalizează 175 de milioane de lei pentru înființarea sau extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale

3
1101

INVESTIȚII: REȚELE DE GAZ ÎN MARAMUREȘ. 43,42% dintre UAT-urile din Maramureș (numeric: 33 de orașe și comune din județ) au aprobate finanțări nerambursabile care totalizează 175 de milioane de lei pentru înființarea sau extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale.

 

Cele 33 de UAT-uri sunt următoarele: Ardusat, Ariniș, Asuaju de Sus, Baia Mare, Baia Sprie, Băița de sub Codru, Bârsana, Băsești, Bogdan Vodă, Botiza, Câmpulung la Tisa, Cernești, Cicârlău, Coaș, Copalnic-Mănăștur, Cupșeni, Dragomirești, Giulești, Ieud, Moisei, Oncești, Recea, Rona de Jos, Săcel, Săliștea de Sus, Satulung, Șișești, Șomcuta Mare, Strâmtura, Târgu Lăpuș, Tăuții-Măgherăuș, Ulmeni, Vișeu de Jos.

 

Finanțările au fost aprobate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, inițiat de guvernul PNL, iar ordinul pentru aprobarea acestor obiective de investiții care vizează dezvoltarea rețelelor de gaz în Maramureș a fost semnat de miniștrii liberali Adrian Veștea – Ministerul Dezvoltării – și Sebastian Burduja – Ministerul Energiei.

 

Aceste investiții pentru extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale, dar mai ales înființarea acestora, sunt vitale pentru creșterea nivelului de trai al maramureșenilor”, a precizat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan (care este și președintele PNL Maramureș).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here