DEVOALARE – Antreprenorul Aurel Bizo vrea să construiască o parcare cu 3 etaje și panouri fotovoltaice pe un teren concesionat de la Primăria Baia Mare

6
10723
Aurel Bizo

CONCESIUNE & INVESTIȚIE. Primăria Baia Mare i-a eliberat firmei Bizo Trade SRL – aflată în proprietatea lui Aurel Bizo și prin care acesta administrează brutaria, cofetăria, patiseria și braseria de pe Bulevardul Regele Mihai I nr. 8 (fost București – vis-a-vis de Mc Donald’s) -, un certificat de urbanism pentru construirea unei parcări publice supraetajată P+3E, pe care vor fi montate panouri fotovoltaice.

 

Aceasta ar urma să fie edificată pe strada Gheorghe Bilașcu, în spatele clădirii, pe un teren care aparține municipalității și pe care Bizo ar urma să-l concesioneze (a fost făcută și cererea de atestare a apartenenței respectivului teren și a concesionării acestuia, pentru care s-a eliberat, la fel, certificatul de urbanism).

 

Firma Bizo Trade îi aparține 100% lui Aurel Bizo, acesta creând brutăria și magazinul de panificație în anul 1992, după 4 ani dezvoltând și patiseria-cofetăria, iar din 1996 și braseria (inițial cu sandwich-uri, din 2010 și cu bufetul de salate, iar de dată recentă și cu brunch-uri, cafele etc., iar din acest an a deschis și un aprozar, în aceeași clădire). În 2022, Bizo Trade a raportat o cifră de afaceri de 18,05 milioane de lei și un profit net de 762.964 lei, realizat cu 95 de angajați.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

6 COMENTARII

  1. O parcare supraterană în zonă este dificil de construit fără să încurci, eventual una de dimensiuni mai mici. Însă acest atribuit ar trebui să fie al Primăriei nu al privatului cu brutărie. El trebuie să își bată capul cum să facă pâine, nu unde își parchează mașinile clienții. Vedeți ce probleme dezvoltă lipsa de viziune în dezvoltare a unei administrații locale?

  2. Culmea e pt. Omul munci din baia mare nu este o.palma de pământ pt. Concesionare pt.consilieri și interesele de grup din politica este posibil ori ce!

    • Felicitari,foarte frumos !!! In sfârșit cineva vine cu o inițiativă concreta la necesitatea zonei,a cetatenilor si cu siguranță mai sunt si alții ca el,care au capacitatea ,dar si resursele,de a demara proiecte asemanatoare.Poate ca unii o sa spună:,,Da o face pentru câștig „…E normal asta,sa o faca pentru a castiga ceva cand investesti.Statul îți ia mult si investeste prost de cele mai multe ori,încât nu da valoare lucrurilor pe care le realizeaza ,,pentru noi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here