DESIGN – Ceramica tradiţională maramureşeană şi-a găsit loc în exclusivistul Hotel Marriott

0
163

ARTIZANAT. Printre decoraţiunile utilizate la JW Marriott Bucharest Grand Hotel în proiectul de renovare şi modernizare a etajelor „de oaspeţi” (7 şi 8), proiect în valoare de 3 milioane de euro, conceput de catre un arhitect portughez specializat în design pentru brandul JW Marriott, au fost alese şi obiecte de ceramică tradiţională maramureşeană.

 

De altfel, întreg conceptul de design interior a fost gândit să exprime modernitate naturală, iar obiectele artizanale din ceramică cu motive maramureşene au fost alese pentru că au fost considerate „elementul de autenticitate care întregeşte relieful de calm al camerelor”. Obiectele ceramice artizanale sunt expuse înrămate într-un profil contemporan.

 

Proiectul a fost realizat atât cu resurse şi materiale locale, cât şi din alte tări din UE, de către echipe specializate de constructori din România, Polonia, Slovenia şi Germania.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here