DECIZIE – Se montează 3 noi semafoare în Baia Mare: află unde vor fi amplasate

2
7757

SISTEMATIZAREA CIRCULAȚIEI. Administrația publică din municipiul Baia Mare a semnat săptămâna trecută un contract în valoare de aproape 200.000 lei (exact: 199.920 lei) cu firma locală Electrik Service Construct SRL pentru montarea a trei noi semafoare în municipiu. Acestea vor fi amplasate pe strada Progresului (la intersecția cu aleea de acces la Serviciul Județean de Ambulanță), pe strada Izvoarelor (în apropierea Turnului Măcelarilor) și pe Bd-ul Regele Ferdinand (la intersecția cu Aleea Mărăști, în apropiere de magazinul Lidl).

 

Semafoarele vor fi dotate cu butoni-comandă, iar lucrările trebuie finalizate în circa 4 luni (120 de zile de la ordinul de începere a lucrărilor), urmând să fie garantate 2 ani. Firma Electrik Service Construct SRL este înregistrată în Baia Mare și le aparține lui Vasile Gârboan și Georgel Ionel Ghita, asociați în părți egale. Anul trecut, firma, care este specializată în lucrări de instalații electrice și are 4 sedii secundare în județele Maramureș și Satu Mare, a raportat o cifră de afaceri de 2,44 milioane de lei și un profit net de circa 757.000 lei, realizat cu 21 de angajați, dar și datorii de aproximativ 966.000 lei.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Este foarte grav cand imbecilismul si incompetenta ajung sa reprezinte o localitate. Despre marele doctor devalizator cereches se stie ca tot ce a facut a facut de mantuiala ca sa se poata lauda si ca sa fie aplaudat in special de pupincuristi. Cat despre aceste plante cu rol decorativ si de a face umbra pamantului (cum ar fi unii din consilieri locali) nu mai are rost sa discutam.
    Semaforul montat la intersectia dintre str. Minerilor si str. Fierastrauluia pe directia str. Grivitei fost montat dupa imtersectie si fara placute aditionale de directie. Pe drum nu exista marcaje stradale delimitatiasta intersectie este un real pericol pentru traficul din aceasta intersectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here