JUSTIȚIE – Patru noi magistrați în Maramureș: doi judecători și doi procurori, numiți la Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș și Dragomirești

0
2768

MAGISTRAȚI. Marți, 29 martie 2022, au fost semnate de preşedintele Klaus Iohannis decretele de numire în funcţie 75 de judecători şi 49 de procurori, declarați admişi la concursul de intrare în magistratură organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, în perioada 30 iulie 2021 – 14 martie 2022.

 

În județul Maramureș au fost numite în funcţia de judecător Maria Georgeta Birişan, care va activa la Judecătoria Sighetu Marmaţiei, și Flavia Maria Ţuţu, repartizată la Judecătoria Vişeu de Sus, iar în funcțiile de procurori au fost numite Maria Alexandra Gîngu, care va activa la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş, și Raluca Iulia Ardelean, care a fost repartizată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here