DECIZIE – PNL nu depune candidatură pentru funcția de consilier cu atribuții de viceprimar la Baia Mare

1
852

PNL MARAMUREȘ. Biroul Politic Județean al PNL Maramureș a decis în această dimineață că niciun consilier liberal municipal nu își va depune candidatura pentru funcția de consilier cu atribuții de viceprimar. De asemenea, s-a decis neparticiparea consilierilor liberali la votul pentru alegerea consilierului cu atribuții de viceprimar la nivelul Primăriei Municipiului Baia Mare.

 

Considerăm că nu este cazul să girăm acest târg al funcțiilor publice, generat în ultima perioadă la nivelul administrației municipiului Baia Mare.

 

PNL rămâne astfel consecvent deciziei de a nu fi parte din executivul Primăriei Baia Mare și de a continua să facă opoziție constructivă, în interesul băimărenilor și al orașului.

 

Consilierii municipali liberali vor susține în continuare toate proiectele de dezvoltare și modernizare a orașului, proiecte inițiate, în cea mai mare parte, de reprezentanții PNL .

 

Încă de la începutul mandatului, consilierii PNL din Baia Mare au demonstrat că sunt dedicați dezvoltării orașului și creșterii calității vieții pentru băimăreni. Aceste obiective rămân valabile și vor ghida în continuare activitatea consilierilor liberali, până la finalul mandatului.

 

Biroul de presă PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here