REFERENDUM – Adrian Todoran (PMP): „Votul a fost confundat cu unul de încredere pentru Guvernul condus de condamnatul penal Liviu Dragnea”

0
117

EXPLICAȚIE. Deputatul maramureșean Adrian Todoran e convins că eșecul referendumului a fost cauzat de alăturarea acestuia în concepția publică cu imaginea „guvernului condus de condamnatul penal Liviu Dragnea”.

 

„Sper ca, de acum încolo, să revenim la un dialog normal între cei care au convingeri şi stiluri de viaţă diferite. Nu condamn pe nimeni, fiecare avem libertatea de a vedea familia aşa cum dorim. Eu rămân fidel principiilor şi valorilor creştine, cred cu tărie că familia creştină se întemeiază doar pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, iar familia tradiţională, apărată deja de legile civile în vigoare, va rezista, mult şi bine, de acum înainte, în spaţiul românesc.

 

Cred că eşecul acestui referendum se datorează în mare măsură concepţiei conform căreia participarea la vot ar fi fost considerată ca reprezentând un vot de încredere acordat Guvernului PSD condus de condamnatul penal Liviu Dragnea. În cele din urmă, cel mai important e să ne menţinem calmul şi decenţa, iar în anul Centenarului să păstrăm loc şi pentru Unire în gândurile şi acţiunile noastre”, a explicat Adrian Todoran, deputat PMP de Maramureş.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here