DECIZIE – Numită cu 3 luni în urmă președinte al Secției a II-a civilă a Tribunalului Maramureș, judecătorul Ioana Boloș se pensionează

3
5115

MAGISTRAT – PENSIE. Judecătorul Ioana Boloș (50 de ani), președinte al Secției a II-a civilă (de contencios administrativ și fiscal) a Tribunalului Maramureș, se pensionează. Cererea a fost aprobată de Consiliul Superior a Magistraturii (CSM). Judecătorul Boloș a fost delegată (numită temporar) în această funcție de conducere cu doar 3 luni înaintea pensionării (la 21 ianuarie 2023), fostului președinte al Secției (Mirela Roxana Petrariu) expirându-i delegarea în funcția de conducere și fiind delegată la Secția I Civilă a Curții de Apel Cluj.

 

Ioana Boloș are grad profesional de curte de apel, este originară din comuna maramureșeană Bogdan Vodă și inițial a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, din august 2009 și până în noiembrie 2010, când a fost semnat decretul prezidențial de eliberare din funcția de procuror și numire în cea de judecător (a fost repartizată la Judecătoria Baia Mare) – în motivarea înaintată la acea vreme CSM, ea a invocat “motive de ordin personal și profesional”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Este smecheria cu care lucrează totul magistraturi inainte de pensionare. Numirea pe un post mai bine platit deoarece pensia lor se calculează după câstigul de pe ultima luna din activitate. Adicâ hotie legala.

  2. Sa cede ți ca peste câte va luni se întoarce pe o alta poziție angajata la stat,ceea ce legea nu le da voie,clar a fost data lege cei ce au studii superioare la stat sunt valabile pana când ieși la pensie,la stat după esirea la pensie din funcția avuta în baza facultăți nu mai este recunoscuta,doar dacă muncești la privat,la stat nu se poate,IAR SA BENEFICIEZI DE SALAR SI PENSIE ESTE ABUZ DIN TOATE POCTELE DE VEDERE!

  3. Da ma asa e ce valoare mai avem noi cei ce am construit cei ce am dezvoltat România,ies la pensie uni dintre tâlhari justiției din România,ce a avut aceasta în 89 15,16 ani cât a muncit ea în magistraturapoliticul susține drepturi furate din munca noastră Pet.justitie,justiția justine trădarea tâlhăria și banditispul făcut de acești politruci care în 33 de ani au distrus România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here