AU CÂȘTIGAT – Victorie categorică a CSM Sighetu Marmației: au marcat într-o repriză de două ori mai mult decât în tot play-out-ul

0
617

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 6 mai 2023, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 7-a a play-out-ului Seriei a 10-a Liga a III-a de fotbal, CSM Sighetu Marmației a învins, cu 5-0 (4-0), echipa CSM Victorie Carei. Partida, arbitrată la centru de Andrei Baciu din Botoșani, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 3 (Sighetu Marmației)și 4 (Carei).

 

Intrată în play-out cu o diferență confortabilă (6 puncte) de locurile retrogradabile, CSM Sighetu Marmației a ajuns să sufere din cauza parcursului foarte-foarte slab din această fază a competiției: în cele 6 partide din play-out, gazdele de astăzi au adunat doar 5 puncte din cele 18 puse în joc (o victorie, 2 egaluri și 3 înfrângeri), în contextul în care adversare îi sunt cele mai slabe echipe din Seria a 10 (e drept, categorie din care face parte și echipa sigheteană).

 

La fel de îngrijorător, în contextul situației în care a ajuns echipa sigheteană (să lupte pentru evitarea retrogradării în Liga a IV-a cu Victoria Carei și CFR Cluj 2, echipe cu doar un punct în urma sa), este lipsa de putință în atac: doar 2 goluri marcate în 6 meciuri (cel mai slab atac din play-out Seria a 10-a).

 

Antrenorul Adrian Iencsi a început partida cu următorul 11: Cebotari – Dat, Raul Gherman, Tutuța, Catrina, Simion Pop, Darius Gherman, Deivid, Novoseleschi (cpt.), Dunca.

 

În meciul de astăzi, sighetenii au marcat într-o singură repriză de două ori mai multe goluri decât în toate celelalte meciuri din play-out. O repriză încheiată cu un devastator 4-0 și care a făcut să nu se mai pună problema învingătorului, doar a scorului. Până la urmă, CSM Sighetu Marmației a mai marcat o dată în repriza a doua, câștigând cu 5-0 (4-0) și dovedind că joacă atunci când îi ajunge cuțitul la os. Pentru sigheteni au marcat Gabriel Caba (2 goluri), Darius Gherman, Emanuel Dat și Simion Pop.

 

Iată rezultatele etapei a 7-a în play-out-ul Seriei a 10-a:

* CFR Cluj 2 – Sportul Şimleu Silvaniei: 3-0 (1-0);

* CSM Sighetu Marmaţiei – Victoria Carei: 5-0 (4-0);

* Minerul Ocna Dej – SCM Zalău: 1-0 (1-0).

 

În urma rezultelor de astăzi, cu trei etape înaintea finalului, clasamentul este următorul:

  1. SCM Zalău – 43 puncte;
  2. Minerul 1947 Ocna Dej – 33 puncte;
  3. CSM Sighetu Marmației – 28 puncte;
  4. CFR 1907 Cluj 2 – 27 puncte;
  5. Victoria Carei – 24 puncte;
  6. Sportul 2007 Şimleu Silvaniei – 14 puncte.

 

În etapa următoare, a 8-a, sighetenii joacă în deplasare, în 13 mai, de la ora 18.00, cu SCM Zalău (locul 1).

 

* Foto generică: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here