ZIUA NAȚIONALĂ A TINERETULUI – Deputat Brian Cristian: În 2023 avem un buget al Educației de doar 2,19% din PIB, cel mai mic buget din istorie

0
97
Brian Cristian, deputat USR de Maramureș

PARLAMENTAR DE MARAMUREȘ. Cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, deputatul maramureșean Brian Cristian (USR) a făcut un bilanț al modului în care este implementată strategia politică de susținere a tinerilor din România. Un bilanț trist…

 

“A trecut și Ziua Națională a Tineretului, și încă un an în care am asistat cu dezamăgire la modul în care sunt tratați tinerii de clasa politică și mai ales de guvernarea PSD-PNL:

 

  • Noua Lege a Tinerilor a fost atacată la CCR, iar termenul de soluționare a fost amânat de 10 ori.

 

  • În 2023 avem un buget al Educației de doar 2,19% din PIB, cel mai bic buget din istorie. Anul European al Tineretului a fost un dezastru, atât la nivel de resurse alocate și evenimente, dar mai ales rezultate.

 

  • Strategia Națională de Tineret este blocată la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

 

  • Același Minister, care a preluat componenta de tineret de la fostul MTS, a angajat 230 de oameni în plus doar în ultimele luni, dar nu face nimic pentru viitoarele generații din România”.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian (USR)



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here