DECIZIE – Fotbal Comuna Recea se califică în turul IV al Cupei României: meciul cu Minaur nu se mai joacă, băimărenii având 9 fotbaliști cu COVID-19

1
366

FOTBAL ÎN PANDEMIE. Meciul din turul III al Cupei României 2020-2021dintre Minaur Baia Mare (Liga a III-a) și Fotbal Comuna Recea (Liga a II-a), programat astăzi pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare nu se mai dispută, echipa din Recea fiind desemnată calificată în turul următor al competiției.

 

Cauza deciziei constă în faptul că 9 fotbaliști ai echipei băimărene sunt pozitivi la COVID-19, iar alți 5 au teste neconcludente (care trebuie repetate). Conform regulamentului, meciurile din Cupa României care nu se pot disputa din cauza infectării unor fotbaliști cu virusul SARS-CoV-2 sunt pierdute de respectiva echipă, nefiind reprogramate (așa cum se întâmplă în campionat).

 

Minaur Baia Mare a cerut FRF amânarea meciului din etapa a 5-a a Ligii a III-a, cu SCM Zalău.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here