DECIZIE – CS Minaur va avea secție de alpinism și escaladă

0
289

ALPINISM. Clubul de drept public al municipiului Baia Mare, CS Minaur, va avea o nouă secție sportivă, pe lângă cele existente (handbal masculin și feminin și fotbal masculin), cea de alpinism și escaladă. Decizia înființării noii secții sportive va fi luată luni, 15 ianuarie 2018, în plenul ședinței extraordinare a Consiliului Local municipal.

 

Conform proiectului, efectuarea demersurilor necesare pentru completarea Certificatului de identitate sportivă cu secţia de alpinism şi escaladă intră în sarcina clubului băimărean. Până acum, 26 de cluburi sportive (dintre care unul din Baia Mare, CS „Todiral”) sunt afiliate la Federația Română de Alpinism și Escaladă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here