DECIZIE – Centrul Universitar Nord Baia Mare investește 1,3 milioane de lei pentru repararea terenurilor de tenis și a pistei de alegare din campus

0
1508

MODERNIZARE. Centrul Universitar Nord Baia Mare al Universității Tehnice din Cluj-Napoca investește 1,3 milioane de lei (estimarea: 1.367.924,55 lei, sumă care include TVA) pentru repararea celor trei terenuri de tenis și a pistei de alegare din complexul sportiv de pe strada Victor Babeș nr. 62A din Baia Mare (unde este Facultatea de Inginerie).

 

Proiectul prevede înlocuirea infrastructurii existente (acum deteriorate) cu sistem poliuretanic, refacerea împrejmuirii (cu panouri zincate) și amenajarea spațiului verde înconjurător. Ofertele constructorilor sunt așteptate până la 2 august 2023, contractul se va atribui pe criteriul Cel mai mic preț, lucrările trebuie finalizate în 75 de zile și garantate 3 ani.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here