DE ZIUA COPILULUI – Petrecere cu personaje din lumea Disney pentru copiii din orașul maramureșean Cavnic

0
21

1 IUNIE. Joi, 1 iunie 2023, administrația publică locală din orașul maramureșean Cavnic a organizat o petrecere deosebită pentru cei mici. Personaje din lumea Disney au început plimbarea prin localite, invitându-i pe copii la terenul de fotbal de pe platou, pe strada 22 Decembrie, pentru o joacă de neuitat.

 

Petrecerea, cu dans, voie-bună, surprize dulci, jocuri pe tobogane gonflabile, concursuri de desene pe asfalt și alte multe surprize pregătite special pentru aniversații zilei. Pentru copiii care locuiesc în zona de sus a orașului, Primăria Cavnic a facilitat prezența la petrecere, microbuzul școlar circulând din oră în oră, începând cu ora 9.30.

 

Consider că ne-am pregătit și în acest an să-i sărbătorim așa cum se cuvine pe cei mici, viitorul nostru, al orașului. Îmi place să cred că niciun copil din orașul Cavnic nu a ratat această petrecere specială, realizată cu ajutorul Primăriei și Consiliului Local, și că surprizele pregătite au contribuit la petrecerea unei zile deosebite, așa cum trebuie să fie 1 Iunie, a declarat primarul Vladimir Petruț.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here