DE ASTĂZI – Seini iese din carantină zonală, dar este instituită carantinarea comunei Rona de Jos

0
1103
Primăria comunei Rona de Jos

DECIZIE. În comuna maramureșeană Rona de Jos, pentru următoarele 14 zile, va fi instituită carantina zonală, a anunțat în urmă cu puțin timp Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș. Marți, 23 februarie, incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor active COVID-19 era în comuna Rona de Jos de 6,07/1.000 locuitori (erau 12 cazuri active, cu două mai mult decât cu o zi în urmă).

 

Tot miercuri, 24 februarie 2021, va ieși din carantinare orașul Seini, localitate în care a fost instituită măsura restrictivă în 10 februarie și care marți, 23 februarie, avea o incidență de 2,76/1.000 de locuitori (27 de cazuri active COVID-19).

 

În acest moment, în județul Maramureș este instituită măsura de carantină zonală în Gârdani (9 februarie), Recea (14 februarie), Remetea Chioarului (15 februarie), Groși (19 februarie). În 23 februarie, comuna Poienile Izei a fost scoasă din carantină zonală, iar astăzi aceeași decizie va fi aplicată în cazul localității Seini (în carantină din 10 februarie).

 

* Foto: @ Primăria Poienile Izei

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here