CUPE EUROPENE – Minaur Baia Mare a învins echipa israeliană Hapoel SP Ashdod, în EHF European Cup: sâmbătă, returul, tot la Baia Mare

0
247

HANDBAL – EHF EUROPEAN CUP. Vineri, 22 octombrie 2021, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, Minaur a învins echipa israeliană Hapoel SP Ashdod, cu 35-32 (14-17). Meciul a contat ca primă manșă a tutul II al EHF European Cup, returul urmând să se dispute mâine, tot la Baia Mare, conform convenției dintre cele două cluburi.

 

Băimărenii s-au impus după un început mai slab de partidă, dominând repriza a doua în care a marcat cu 6 goluri mai mult decât adversarii, israelienii fiind net mai buni în prima parte a jocului.

 

Pentru Minaur au marcat: Kotrc (11 goluri), Vujovic (7 goluri), Vujic (5 goluri), Căbuț (4 goluri), Da Silva Mollino (3 goluri), Buzle și Cip (câte 2 goluri), Teka (1 gol). De la oaspeți s-au remarcat Vujacic (9 goluri), Gera (6 goluri) și Levy (5 goluri). Returul se dispută sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 16.00, tot în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare.

 

* Foto: @Dragomir Ovi via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here