INVESTIȚIE – Firma din Baia Mare căreia i-a ars depozitul anul trecut, în urma unui incendiu violent, îl reconstruiește cu o investiție de peste 1 milion de lei

0
1479

EXISTĂ VIAȚĂ ȘI DUPĂ INCENDIU. Depozitul de vopsele Sto de pe strada Victoriei din Baia Mare, care a ars aproape în totalitate în urma incendiului violent din 23 aprilie 2020, va fi reconstruit de proprietar în urma unei investiții estimate la peste 1,1 milioane de lei.

 

Depozitul aparținea firmei Storo SRL din Baia Mare, controlată de Andrei Nechita și germanul Johann Siegel, asociați în părți egale, 50%-50%. Storo SRL este reprezentant exclusiv al firmei germane Sto AG (Germania), producător de materiale pentru finisaje în construcții (în special grunduri, gleduri, tencuieli decorative structurale, sisteme de izolare exterioară și vopsele), și deține magazine proprii în 18 județe și București.

 

Firma băimăreană deja are eliberată autorizația de reconstruire a halei de depozitare și a rampei de descărcare de pe strada Victoriei nr. 163. Storo, care are peste 200 de angajați la nivel național, și-a continuat activitatea și după incendiul devastator din primăvara anului trecut, înregistrând la finalul anului o cifră de afaceri record în istoria firmei, de peste 111,5 milioane de lei (locul 16 în topul economic județean), și un profit apropiat de vârful realizat până atunci, respectiv peste 6 milioane de lei net (locul 29 în clasamentul economic județean).

 

* Foto: @ISU Maramureș

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here