CRONICĂ DE MECI – Fotbal Comuna Recea câștigă meciul de pe teren propriu cu ultima clasată, Pandurii Târgu Jiu: tot Luboya și Coman

0
360

FOTBAL – LIGA A II-A. Reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, a câștigat astăzi, pe teren propriu, meciul cu Pandurii Târgu Jiu (a fost penultimul meci al anului și ultimul joc oficial disputat în 2020 pe teren propriu – a contat pentru etapa a 14-a). A fost un meci în care oaspeții, aflați pe ultimul loc în clasament, aveau o cotă de victorie atât de mare la casele de pariuri încât era mai probabil ca Trump să rămână președintele SUA decât să câștige jienii.

 

Antrenorul Nae Constantin a început partida cu următorul 11: Răilean – Potcoavă, Urs, Oiță, Ispas – Văsălie, Akhmatov, Micaș, Chinde (min. 46 Coman) – Rus (cpt.) – Luboya.

 

Prima repriză (ca de altfel întreg meciul) a fost dominată de gazde, pentru care a deschis scorul tot fracezul de origine congoleză Arsène Junior Luboya Mukadi Kaba (28 de ani) – venit în acest sezon de la CSM Reșița -, în minutul 36, după o reluare din careu a unei centrări primite de la mijlocașul Chinde. În afara golului, de consemnat doar dorința de victorie (o știți, nu?, pentru că-i clasică: “și-au dorit mai mult victoria”) și șutul lui Ispas, de la 20 de metri, din unghi, puțin peste vinclu.

 

În repriza a doua, au mai încercat câte ceva belgienii de la Pandurii (Dieu Merci și Remacle), dar Marius Coman, intrat doar de 18 minute pe teren, a liniștit apele, ploile și arătura pe care s-a jucat, cu un gol înscris în minutul 64, tot din careu, după o pasă venită de la Văsălie. A fost scorul afișat pe tabela de marcaj și la fluierul de final al meciului condus de o brigadă clujeană, cu Sorin Vădana la centru: Fotbal Comuna Recea – Pandurii Târgu Jiu 2-0 (1-0).

 

În urma acestui meci, Fotbal Comuna Recea are 14 puncte din 13 jocuri disputate (o etapă a stat, Liga a II-a având un număr impar de echipe, 21), acumulate din 4 victorii și 2 egaluri (are 7 înfrângeri). Maramureșenii dispută ultimul meci al anului în 5 decembrie, de la ora 11, cu AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here