HANDBAL – Băimăreanca Melinda Geiger, 3 goluri în victoria lui Siófok KC în deplasarea de la Budapesta

0
172

PRESTAȚIE. Băimăreanca Melinda Geiger, transferată în acest sezon de la Brest Bretagne Handball (Franța) la  Siófok KC (Ungaria) a avut, din nou, o prestație bună, înscriind de trei ori în poarta celor de la Vasas, într-o deplasare dificilă la Budapesta, duminică, 4 februarie, încheiată cu o victorie la limită a celor de la Siófok.

 

Echipa lui Geiger (antrenată de Lars Rasmussen) a câștigat cu emoții, 34-33, pe terenul celor de la Vasas, menținându-se pe locul 4 al campionatului maghiar de handbal feminin, cu 18 puncte, după Gyori Audi Eto KC (28 de puncte), FTC-Rail Cargo Hungaria (28 de puncte) și ERD (20 de puncte).

 

Prinicipalele marcatoare ale echipei Siófok în meciul cu Vasas (penultima din clasament): franțuzoaica Estelle Nze Minko (9 goluri), daneza Simone Böhme Kristensen (5 goluri), Erdősi Ildikó (4 goluri), românca Melinda Geiger, franțuzoaica Camille Aoustin, Such Neli și Ferenczy Fruzsina (toate cu câte 3 goluri).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ