HANDBAL – Băimăreanca Melinda Geiger, 3 goluri în victoria lui Siófok KC în deplasarea de la Budapesta

0
391

PRESTAȚIE. Băimăreanca Melinda Geiger, transferată în acest sezon de la Brest Bretagne Handball (Franța) la  Siófok KC (Ungaria) a avut, din nou, o prestație bună, înscriind de trei ori în poarta celor de la Vasas, într-o deplasare dificilă la Budapesta, duminică, 4 februarie, încheiată cu o victorie la limită a celor de la Siófok.

 

Echipa lui Geiger (antrenată de Lars Rasmussen) a câștigat cu emoții, 34-33, pe terenul celor de la Vasas, menținându-se pe locul 4 al campionatului maghiar de handbal feminin, cu 18 puncte, după Gyori Audi Eto KC (28 de puncte), FTC-Rail Cargo Hungaria (28 de puncte) și ERD (20 de puncte).

 

Prinicipalele marcatoare ale echipei Siófok în meciul cu Vasas (penultima din clasament): franțuzoaica Estelle Nze Minko (9 goluri), daneza Simone Böhme Kristensen (5 goluri), Erdősi Ildikó (4 goluri), românca Melinda Geiger, franțuzoaica Camille Aoustin, Such Neli și Ferenczy Fruzsina (toate cu câte 3 goluri).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here