CRIMA DIN BAIA MARE – Nagy István, cel care și-a ucis cu violență fosta concubină, rămâne în arest până la sfârșitul lunii

0
840

SENTINȚĂ UCIGAȘ. Joi, 2 iulie 2020,  magistrații Tribunalului Maramureş au decis arestarea preventivă până în 31 iulie 2020 a lui Nagy István (47 de ani), cel care în 24 iunie a ucis-o cu violență pe Ramona Gabriela Ile, fosta concubină. Până acum, inculpatul Nagy a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, pentru expertiza psihiatrică.

 

Astăzi, instanța de judecată a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă că, în 24 iunie 2020, în jurul orelor 11.30, în timp ce se afla în apartamentul în care locuia cu chirie de pe strada Gării din Baia Mare, Nagy „i-a aplicat victimei, fosta sa concubină, multiple lovituri cu pumnul şi cu o ţeavă metalică, la nivelul feţei şi al capului, cauzându-i leziuni grave în urma cărora aceasta a decedat”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here