CORONAVIRUS – Evoluția pandemiei în Maramureș, în ultimele 24 de ore: un deces (cadru medical) și 5 noi infectări, mai sunt 54 de cazuri active

0
1754

COVID-19. Informații oficiale (Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș), joi, 2 iulie 2020, ora 13.00. În acest moment, în Maramureș sunt 54 cazuri active (persoane diagnosticate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2 – noul coronavirus și internate în spital). Iată care sunt principalii indicatori din județul Maramureș (conform datelor cuantificate de Comitetul pentru Situații de Urgență Maramureș și actualizate de 2mnews cu comunicările oficiale din ultimele 24 de ore):

 

Numărul celor decedați a crescut cu o persoană (de la 6 la 7 persoane). Cel decedat este Nicolae Dănuț Ștrempel (64 de ani), medic de familie în Satulung. Este primul cadru medical infectat cu noul coronavirus care a decedat în Maramureș.

Numărul celor infectați a crescut cu 5 persoane (de la 198 la 203 de persoane, de la începutul pandemiei).

Numărul celor vindecați și externați crescut cu o persoană (de la 141 la 142 de persoane).

 

Numărul de teste din ultimele 24 de ore în Maramureș: 118 de teste (cu 6 teste mai puține decât la raportarea de ieri).

Numărul total al testelor făcute în Maramureș (din momentul acreditării laboratorului, în perioda 21 aprilie – 1 iulie): 5.692 de teste (0,76% din totalul testelor făcute în România).

 

Precizare: Institutul Național de Sănătate Publică a comunicat că, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 12.524 de teste, cu 61 de teste mai puține decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 735.221).

 

În Maramureș, numărul celor aflați în izolare la domiciliu scăzut cu 29 de persoane (de la 1.990 la 1.961 de persoane, statistica include și membri familiei). Numărul celor aflați în cele trei locații de carantină instituționalizată din județ a scăzut cu 3 persoane (de la 10 la 7 persoane).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here