CONVOCARE – Atacantul sighetean Mitruscsak, la România U19 pentru calificările la Campionatul European

0
355

FOTBAL. Selecţionerul României U19 a anunţat, Laurenţiu Roşu, a anunţat cooptarea în lotul convocat pentru cantonamentul și meciurile de pregătire pe care tricolorii le vor disputa la începutul lunii viitoare a atacantului echipei maramureșene de Liga a IV-a Plimob Sighetu Marmaţiei Leondardo Robert Mitruscsak (18 ani).

 

La finalul cantonamentului, care se desfășoară la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, tricolorii U19 vor disputa două jocuri amicale în compania selecţionatei similare a Israelului, în 6 şi 8 august (ambele partide încep la ora 19.00). Acțiunea face parte din pregătirea pentru calificările la Turul de Elită unde se vor desemna echipele participante la Campionatul European (CE) Under 19 din iulie 2020, din Irlanda de Nord.

 

România face parte dintr-o grupă cu Serbia, Spania și Lituania și, pentru a se calificarea la Turul de Elită, trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri ale grupei – se califică și cel mai bun loc 3 din cele 13 grupe și Portugalia. Pentru calificarea în Turul de Elită, România joacă în 8 octombrie 2019 cu Serbia, în 11 octombrie 2019 cu Spania și în 14 octombrie cu Lituania – toate partidele grupei se desfășoară în Serbia.

 

Cele 28 de calificate vor juca pentru calificarea la CE în Turul de Elită, programat în martie 2020 – echipele vor fi împărțite în șapte grupe de câte patru, la CE urmând să se califice doar câștigătoarele grupelor și, evident, țara-gazdă, Irlanda de Nord.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here