CANDIDAT – Primarul din Moisei anunță că nu mai candidează și își numește succesorul: Ciprian Hojda „Baciu”, director regional la BCR

0
1194
Ciprian Hojda, Toader Ștețcu

MOISEI. Primarul comunei maramureșene Moisei, Toader Ștețcu (74 de ani), a anunțat public că acesta este ultimul său mandat de edil. După 18 ani în care a îndeplinit funcția de primar, nu mai candidează, dar anunță public că-l susține ca succesor al său pe Ciprian Cătălin Hojda “Baciu”, director regional la BCR.

 

Hojda, originar din Moisei, este absolvent al Universității “Aurel Vlaicu” (2003) și al studiilor post-universitare de Master în specializarea Bănci și piețe de capital (Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, 2007). Din 2013 este retail group manager la BCR Sighetu Marmației.

 

De ce Ștețcu îl susține pe Hojda

 

În ceea ce numește o confesiune publică, în care își sintetizează cele aproape cinci mandate de primar, Toader Ștețcu (PNL) își explică opțiunea: „Am ținut morțiș ca cel care mă va urma să nu fie un om politic. Să nu aibă interese ascunse. Să nu fie condiționat de X sau Y în deciziile pe care le va lua. Fără șantaje. Fără compromisuri. Fără imagini false prezentate alegătorilor. Fără speculații nefondate și minciuni sfruntate. Pentru că nu au de unde să existe, e simplu. Faptul că, timp de atâția ani, (Hojda) a ocupat cu succes o funcție de conducere în domeniul privat, într-o multinațională ce, de multe ori, influențează până și „schimbarea orei” în țara noastră, spune multe despre el. Va avea ocazia, curând, să vă vorbească mai multe chiar el.

 

Nu este suficient de popular? Nu-l cunosc foarte bine consătenii noștri? Da, e posibil, dar asta tocmai pentru că cea mai mare parte din viața lui și-a dedicat-o profesiei pe care o are și, în egală măsură, familiei minunate pe care a reușit s-o întemeieze. Este timp să fie suficient de cunoscut până anul viitor la alegerile locale? Cu siguranță, iar eu, împreună cu întreaga echipă care, necondiționat, îi oferă tot sprijinul, vom avea grijă de acest lucru.

 

Vrem ca, împreună, să facem cunoștință cu dumneavoastră. Să-l cunoașteți mai îndeaproape și să vedeți că, datorită experienței pe care, fără a fi considerat lipsit de modestie, am reușit s-o dobândesc de-a lungul atâtor ani de viață (inclusiv politică) am făcut alegerea potrivită. Lipsa popularității nu este și nu trebuie să fie un impediment în a ocupa o funcție publică, chiar și cea de primar al unei localități.

 

Calitățile incontestabile pe care le are, împreună cu o pregătire profesională foarte riguroasă și bine pusă la punct, îl clasează, fără doar și poate, pe prima poziție în cursa pentru scaunul de primar la alegerile de anul viitor. (…) O să vă convingeți că ceea ce vorbesc nu sunt demagogii tipic politicii românești, ci un adevăr incontestabil pe care-l veți afla cu toții”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here