ZĂCĂMÂNT – Câmp petrolifer din Maramureș, concesionat pentru exploatare

0
953

EXPLOATARE PETROL. Câmpul petrolifer onshore (pe uscat) E XI-1 Maramureș Vest (cu suprafață de 1.004,189 kilometri pătrați și cu două limite ale proprietății aflate la frontiera de stat) a fost scos la licitație pentru concesionarea operațiunilor de explorare, dezvoltare și exploatare petrolieră de Autoritatea Națională de Resurse Minerale.

 

Aceasta este prima rundă de concesiuni petroliere din ultimii 10 ani lansată în România. Împreună cu câmpul petrolifer Maramureș Vest au mai fost scoase la licitație alte 21 de câmpuri petrolifere onshore (pe uscat) și șase offshore (pe mare).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here