CONTRACT SEMNAT – Finanțare de 10,85 milioane de lei pentru modernizarea străzilor rurale dintr-o comună maramureșeană

0
153

ROZAVLEA – INFRASTRUCTURĂ. Administrația publică locală din comuna maramureșeană Rozavlea, controlată de edilul Vasile Mîrza (PNL), a semnat un contract de finanțare nerambursabilă cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru modernizarea străzilor rurale. Proiectul este în valoare de 10,85 milioane de lei și va fi derulat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

 

Prin PNI „Anghel Saligny”, la nivel național se vor realiza peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și 104 sisteme de distribuție a gazelor naturale – preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

 

* Foto generică (lucrări anterioare): @Primăria Rozavlea

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here