CONTRACT SEMNAT – Baia Mare va primi de la stat 43 de milioane de lei pentru reabilitarea străzii Victoriei, pe tronsonul dintre bulevardele Decebal și Independenței

0
1310

FINANȚARE PENTRU INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ. Administrația publică din municipiul Baia Mare, controlată de edilul Cătălin Cherecheș (PSD), va primi o finanțare de 43 de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru realizarea proiectului de reabilitare a străzii Victoriei pe tronsonul cuprins între Bulevardul Decebal și Bulevardul Independenței.

 

Contractul de finanțare, aprobat, ar fi trebuit semnat marți, 19 septembrie 2023, la sediul ministerului, însă edilul băimărean tocmai s-a externat din spital (n-a fost nici la procesul de la Curtea de Apel Cluj, nu se făcea să meargă tocmai la București). Banii vor fi alocați prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here