PROGNOZĂ METEO – Cum va fi vremea în Maramureș în intervalul 27 noiembrie – 10 decembrie

0
365

VREMEA. În următoarele două săptămâni, vremea va deveni din ce în ce mai rece și își vor face simțită prezența precipitațiile sub formă ploi și lapoviță, dar și de ninsoare (în special la munte), conform unei prognoze a Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) valabilă în intervalul 27 noiembrie – 10 decembrie.

 

Până în 2 decembrie, în Maramureș se vor înregistra temperaturi maxime de 3-4 grade Celsius, iar minimele termice vor coborî între -4 și -2 grade Celsius, excepție făcând ziua de 30 noiembrie, când se va înregistra o ușoară încălzire, ce se va materializa prin valori de temperatură maxime de 6-7 grade \Celsius, minima zilei fiind de 1-2 grade Celsius.

 

După 3 decembrie este prognozată o răcire a vremii, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea spre 0 grade Celsius (în 4 decembrie), iar ulterior, până spre finalul intervalului, va fi de 1-2 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi în jur de -3 grade Celsius, cu posibilitatea înregistrării unor temperaturi mai scăzute în intervalul 5-7 decembrie. De asemenea, vor fi precipitații în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here