CONTRACT DE FURNIZARE – Cele 7 autobuze electrice noi din flota de transport în comun din Sighetu Marmației, livrate de polonezii de la Solaris

3
730

AUTOBUZE NOI ÎN SIGHETU MARMAȚIEI. Pentru că termenul prevăzut pentru depunerea contestațiilor s-a încheiat fără să fie înregistrată vreo întâmpinare, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a anunțat oficial încheierea procedurii de atribuire a achiziției celor 7 autobuze electrice destinate transportului public de călători din municipiul Sighetu Marmației, urmând să încheie contractul de furnizare cu firma poloneză Solaris Bus & Coach.

 

Polonezii vor livra autobuze electrice model Solaris Urbino Electric nE12 (declarat în 2017 Autobuzul Anului), cu lungimea de 12 metri, operabile în condiții de deal, două staţii de încărcare rapidă şi șapte staţii de încărcare lentă. Timpul maxim de implementare a proiectului este de 2 ani și 4 luni.

 

Valoarea totală a contractului este de peste 18 milioane de lei (exact: 18.064.200 lei), cea mai mare parte a finanțării fiind din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Cele 7 autobuze vor deservi municipiul Sighetu Marmaţiei pe rutele de transport public nr. 1, 3 şi 5.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here