CONCURS – Jandarmii maramureșeni, locul 3 în competiţia echipelor montane din Jandarmeria Română

0
145

COMPETIȚIE MONTANĂ. Echipa montană a Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureș, formată din trei jandarmi de la Postului Montan de Jandarmi Cavnic, s-a clasat pe locul 3 la competiția anuală a echipelor montane din Jandarmeria Română  („Jandarmeria montană la înălţime”, aflată la cea de-a VI-a ediție).

 

Concursul, desfășurat pe pârtia de la Clăbucet din Predeal și la care au participat 9 echipe județene, a presupus probe de schi alpin, schi de tură și cunoștințe medicale de prim ajutor de bază și de salvare a victimelor din avalanșă.

 

Iată clasamentul anului 2020:

  1. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov – 2: 229 puncte;
  2. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova: 203 puncte;
  3. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureș: 200 puncte.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here