HANDBAL MASCULIN – Minaur învinge în deplasare și își consolidează locul 3 pe podiumul Ligii Naționale

0
128

LIGA NAȚIONALĂ. CS Minaur Baia Mare a câștigat la Focșani, cu CS HC Buzău 2012, în a 20-a etapă a Ligii Naționale de handbal masculin, victoria obținută consolidându-i poziția pe podium. Meciul de la Focșani s-a încheiat cu scorul 30-27 (16-13) pentru băimăreni, Botea fiind cel mai bun marcator al echipei Minaur. În acest moment, Minaur este pe locul 3, cu 40 de puncte obținute din 13 victorii și un egal în 20 de meciuri (a pierdut 6 partide).

 

În meciul condus de o brigadă din Neamț (I. Ifrim/O. Ilisei), pentru Minaur au marcat: Botea (7 goluri), Bera (5 goluri), Vojvodic, Haiduc şi Buzle (câte 4 goluri), Mureșan (2 goluri), Nagy, Csepreghi, Brajovic și Cristescu (câte un gol). Pentru formația din Buzău, cei mai buni marcatori au fost iranianul Shahoo Nosrati (7 goluri), Mironescu (4 goluri) și fostul jucător al băimărenilor, Alin Șania (3 goluri).

 

În clasament, pe primul loc se află CS Dinamo Bucureşti, cu 46 puncte (18 jocuri), urmată de AHC Potaissa Turda, 44 puncte (19 jocuri) și CS Minaur Baia Mare, 40 puncte (20 jocuri).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here