CE SE PREGĂTEȘTE – Baia Mare, Tăuții Măgherăuș, Recea și Cicârlău vor să construiască o șosea de centură cu fonduri europene

0
7957

PROIECT. Administrațiile publice ale Consiliului Județean Maramureș, municipiului Baia Mare, orașului Tăuții Măgherăuș și comunelor Recea și Cicârlău vor să constituie o asociație de dezvoltare comunitară, principalul deziderat al acesteia fiind construirea unei centuri ocolitoare finanțată din fonduri europene – inițiativa deja a fost înregistrată la Agenția de Dezvoltare Nord-Vest.

 

Cea mai mare parte a șoselei de centură ar trece pe pășunea din Bozânta, iar acolo unde traseul cuprinde proprietăți private se va proceda la expropiere pentru cauză de utilitate publică. Conform planului, șoseaua ar avea traseul Baia Mare – Recea – Tăuții Măgherăuș – Cicârlău, de unde ar urma să iasă, cu pod peste râul Someș, în Ardusat și Pomi (jud. Satu Mare).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here