PROGNOZA METEO – Cum va fi vremea în Maramureș de Sărbătorile Pascale

0
318

VREMEA. Conform celei mai recente prognoze elaborate de meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valabile pentru perioada 10-23 aprilie 2023, în această săptămână temperaturile din timpul zilelor vor înregistra variaţii, începând de săpătămâna viitoare tendința fiind de creștere a temeperaturilor.

 

În Maramureş, în această săptămână valorile termice diurne vor înregistra maxime cuprinse între 13 şi 16 grade Celsius, iar temperaturile din cursul nopților vor avea valori medii de 1 și 5 grade Celsius. De asemenea, probabilitatea de ploaie va fi ridicată în perioada 14-18 aprilie, cu o subliniere pentru ziua de 15 aprilie, când vor fi posibile şi cantităţi de apă mai importante.

 

În săptămâna 17-23 aprilie, temperaturilor vor avea tendinţa de creştere uşoară, de la 15-16 grade Celsius spre 18 grade Celsius, iar temperaturile nocturne vor avea medii ale minimelor termice în jurul a 4 grade Celsius.

 

La munte, în această săptămână mediile temperaturilor maxime vor fi cuprinse între 4 şi 9 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori urmând să se înregistreze în 13 aprilie, iar minimele termice vor oscila în cursul nopților între -3 şi 3 grade Celsius. În săptămâna 17-23 aprilie, temperatura va înregistra valori maxime de 6-8 grade Celsius, iar minimele termice se vor încadra între de -1 şi 1 grad Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii mixte va fi ridicată în jurul datei de 15 aprilie, când vor fi cantităţi de precipitaţii mai însemnate şi din nou după data de 17 aprilie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here