CÂT DE BINE NE ESTE – Municipalitatea Băii Mari are datorii totale de 11,5 milioane de lei (fără ratele la bănci)

4
6935
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare

DATORIILE ORAȘULUI ÎNVINGĂTORILOR. La sfârșitul lunii trecute (pentru statisticieni: 31 ianuarie 2021), municipalitatea Băii Mari avea plăți restante de aproape 50,7 milioane de lei, din care datorii totale (fără creditele bancare) – așa-numitele arierate (obligație financiară neonorată la scadență din contracte, recunoscută de debitor) – de 11,5 milioane de lei. La fel, pentru statisticieni, suma exactă: 11.497.009 lei.

 

De la sfârșitul anului trecut (31 decembrie 2020) și până la final de ianuarie, datoriile totale ale municipalității aui crescut aproape cu 1,5 milioane de lei. Pentru nespecialiști, o precizare: în totalul arieratelor sunt cuprinse datoriile scadente asumate (în această categorie sunt incluse și ratele/dobânzile bancare ieșite din termenul contractual, adică restanțele).

 

Informația are grad de acuratețe de 100% (2mnews deține în acest sens documente doveditoare oficiale).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here