DECONSPIRARE – Șoselele de centură vor fi transferate autorităților publice locale

0
201
Sorin Bota

TRANSFER. Programul național de edificare al șoselelor de centură a fost discutat în coliția de guvernământ, iar deputatul PSD Maramureș Marius Sorin Bota, vicepreședinte în Comisia pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaților, a dezvăluit că acestea urmează să fie transferate în sfera autorităților publice locale, “acestea dovedindu-se mai pragmatice și mai grijulii cu nevoile lor”.

 

Anunțul lui Bota a fost făcut public, la Conferința “2018 – Moment de răscruce pentru infrastructura din România”, unde pesedistul a făcut considerații și la dresa parteneriatului public-privat în implementarea proiectelor  de infrastructură mare, spunând că acesta nu este o soluție magică, dar este „una alternativă pentru anumite sectoare care se pretează pentru o afacere privată în parteneriat cu statul”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here