DECONSPIRARE – Șoselele de centură vor fi transferate autorităților publice locale

0
117
Sorin Bota

TRANSFER. Programul național de edificare al șoselelor de centură a fost discutat în coliția de guvernământ, iar deputatul PSD Maramureș Marius Sorin Bota, vicepreședinte în Comisia pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaților, a dezvăluit că acestea urmează să fie transferate în sfera autorităților publice locale, “acestea dovedindu-se mai pragmatice și mai grijulii cu nevoile lor”.

 

Anunțul lui Bota a fost făcut public, la Conferința “2018 – Moment de răscruce pentru infrastructura din România”, unde pesedistul a făcut considerații și la dresa parteneriatului public-privat în implementarea proiectelor  de infrastructură mare, spunând că acesta nu este o soluție magică, dar este „una alternativă pentru anumite sectoare care se pretează pentru o afacere privată în parteneriat cu statul”.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ