VOLEI MASCULIN – Explorări a pierdut, la Baia Mare, cu Unirea Dej, după un meci extrem de disputat

1
114

DIVIZIA A1. Meciurile din al 8-lea turneu al Diviziei A1 de volei masculin (al doilea turneu al returului) au început joi seara, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, unde maramureșenii de la Explorări au fost desemnați gazde pentru turneul în 3 cu Unirea Dej și Dinamo București.

 

Meciul a fost unul extrem de disputat, Unirea Dej având nevoie de aproape 2 ore pentru a se impune cu 1-3 (25-23, 20-25, 20-25, 22-25). De la echipa antrenată de Marius Botea au punctat: Robert Țuțea (18 puncte), Marius Valentin Cheagă și Sorin Dragomir (câte 10 puncte), Veniamin Ioan Aldea (8 puncte), Andrei Dan Butnaru și Dan Silvășan-Pașca (câte 5 puncte) și Dragoș Răileanu (2 puncte). Pentru Unirea Dej, cele mai multe puncte le-au realizat Vlad Cristian Curuia-Pop (19 puncte), Paul Tudor Magdas (15 puncte) și Ante Giljanovic (13 puncte).

 

Meciul, arbitrat de Nicolae Cristea și Tudor Pop (Cluj-Napoca) și echilibrat la toate capitolele tehnice, a fost tranșat de dejeni în special pe faza de apărare agresivă, unde au făcut diferența la punctele realizate din blocaj, Unirea obținând dublul față de Explorări (12 vs. 6). În urma victoriei Unirea Dej are 20 de puncte cu care se clasează pe locul 6 (din 11 echipe), iar Explorări Baia Mare a rămas cu 12 puncte, ocupând locul 8.

 

Vineri, 12 februarie, de la ora 17, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare este programat meciul Unirea Dej – Dinamo București, iar sâmbătă, 13 februarie, de la ora 18, turneul se încheie cu meciul Știința Explorări – Dinamo București.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here