BABYBASCHET – Micii baschetbaliști din Maramureș, Cluj și Mureș se confruntă în acest weekend pentru Cupa Nordic

0
326

CUPA NORDIC. Aproximativ 200 de mici baschetbaliști din județele Mureș, Cluj și Maramureș intră în competiție pentru Cupa Nordic la BabyBaschet și MiniBaschet, evenimentul, aflat la a doua ediție, desfășurându-se în acest weekend (sâmbătă, 8 decembrie și duminică, 9 decembrie), în Baia Mare și Recea.

 

Organizatorii competiției, clubul privat Nordic Basketball Baia Mare, au anunțat că meciurile se vor disputa în sala de sport din Recea și în sala de sport a Colegiului “Nicolae Titulescu” din Baia Mare. La Cupa Nordic participă copii cu vârste cuprinse între 8 ani și 13 ani de la cluburile CS Gladius Târgu Mureș, BC Together Târgu Mureș, CS For You Cluj-Napoca, Young Stars Cluj-Napoca, BC Magic Ball Satu Mare, CSȘ Sighetu Marmației și CS Nordic Basketball Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ