DROGURI – Băimăreancă arestată la domiciliu, după ce i-a trimis fiului cannabis din Spania

0
210

AREST LA DOMICILIU. Deși DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism) Maramureș a propus arestarea preventivă a unei băimărence în vârstă de 50 de ani, după ce aceasta le-ar fi trimis fiului și fostului soț 4 kilograme de cannabis, magistratul cauzei, care se judecă la Tribunalul Maramureș, a respins propunerea procurorilor, dispunând față de femeie măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, până în 2 ianuarie 2019.

 

Femeia, care locuiește efectiv în Spania și este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de participaţie improprie la trafic de droguri de risc, are interdicția de a părăsi (fără permisiunea judecătorului de drepturi şi libertăţi) imobilul în care domiciliază în Baia Mare. De asemenea, ea trebuie să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemată şi are interdicția de a lua legătura cu fiul și fostul ei soț, coinculpați în acest caz.

 

În cauză există indicii că în 4 noiembrie 2018, la solicitarea fiului său şi a fostului soţ (acum arestați preventiv), femeia a expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, două colete conţinând 4,16 kilograme de cannabis – cantitatea de droguri a fost interceptată de polițiști în 8 noiembrie, în momentul preluării coletelor de către destinatari.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ