FOTBAL FEMININ – Băimărencele s-au clasat pe locul 8 din 12 echipe și joacă în play-out pentru menținerea în prima divizie națională

0
346

LIGA 1. După disputarea meciurilor restante din campionatul Ligii I de fotbal feminin se cunosc echipele calificate în play-off (primele 6), care se vor lupta pentru titlul de campioană a ediției 2020-2021, și cele care vor evolua în play-out (ultimele 6), pentru evitarea retrogradării.

 

Reprezentanta Maramureșului în Liga 1, ACS Fotbal Feminin Baia Mare (fosta Independența), s-a clasat pe locul 8 (din 12) și va juca în play-out, programul meciurilor urmând să fie stabilit de Federația Română de Fotbal la începutul anului 2021.

 

Băimărencele, care au obținut la finalul primei părți a campionatului 13 puncte în cele 11 jocuri disputate (4 victorii, 1 egal și 6 înfrângeri – golaveraj 19-31), se vor întrece în play-out cu: Carmen București, Universitatea Alexandria, Banat Girls, Asociația Fotbal Club Fair-Play București și Selena SN Constanța.

 

* Foto: ACS Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here