AU PIERDUT – CSM Sighetu Marmației pierde meciul de la Satu Mare și distanța de Olimpia crește la 5 puncte

0
263

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 13 aprilie 2024, pe Stadionul Olimpia – „Daniel Prodan” din Satu Mare, în meci contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului Ligii a III-a Seria a 10-a la fotbal, CSM Olimpia Satu Mare a câștigat, cu 2-1 (2-1), partida cu CSM Sighetu Marmației. Meciul, arbitrat la centru de Cătălin Gheorghe Drugea din Buzău, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 2 (Satu Mare) și 3 (Sighetu Marmației).

 

În meciurile directe din sezonul regulat, CSM Sighetu Marmației s-a impus atât la Satu Mare, cu 3-1 (1-1), cât și pe teren propriu, cu 2-1 (1-1). În plus, sătmărenii nu au avut un debut pozitiv în play-off, pierzînd ambele meciuri disputate anterior, față de sigheteni, care au venit la Satu Mare neînvinși (cu o victorie și un egal în primele două etape). Un meci echilibrat, inclusiv pentru bookmakeri, care ofereau un foarte ușor avantaj echipei gazdă.

 

Antrenorul George Zima (CSM Sighetu Marmației) a început partida cu următorul 11: Berințan – Simion, Brașoveanu, Ndiaye, Tomșa (cpt.) – Andreas, Abdullah, Zaharia, Șofroni – Mensah, Yolou.

 

Oaspeții au deschis scorul în min. 16, prin Alexandru Iulian Zaharia (23 de ani, adus la începutul sezonului de la CSM Adjud), însă fundașul stânga Cătălin Oanea a restabilit echilibrul pe tabela de marcaj în min. 26, în urma unui carambol în careul oaspeților (șut de la 16 metri deviat în poartă – imparabil pentru Berințan), iar în min. 36 atacantul Nándor Pop a readus gazdele în avantaj, învingându-l pe portarul sighetean. Rezultat la pauză: 2-1.

 

În repriza a doua, în pofida eforturilor sighetenilor, bătrâna tabelă de pe Olimpia, care nu face niciun efort să-și ascundă „ridurile” – a rămas tot… manuală – nu s-a mai modificat.

 

• CSM Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmației: 2-1 (2-1), au marcat Cătălin Oanea (min. 26), Nándor Pop (min. 36) / Alexandru Iulian Zaharia (min. 16).

 

În celălalt meci al etapei, Crișul Sântandrei – SCM Zalău: 1-2. Zălăuanii acumulează 48 de puncte, fiind urmați de sătmăreni cu 36 de puncte. Sighetenii au rămas pe locul 3 cu 31 de puncte, tot atâtea câte are și Crișul Sântandrei (cele două echipe sunt diferențiate prin golaveraj). Mai sunt 6 meciuri. În etapa viitoare, CSM Sighetu Marmației joacă pe teren propriu, vineri, 19 aprilie, cu liderul SCM Zalău.

 

* Foto: @dincolodesport

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here