AU ÎNVINS – CSM Sighetu Marmației a câștigat la limită primul meci din play-out

0
667

FOTBAL LIGA A III-A. Sâmbătă, 1 aprilie 2023, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa 1 play-out-ului Seriei a 10-a a Ligii a III-a fotbal, CSM Sighetu Marmaţiei a câștigat, cu 1-0 (0-0), partida cu FC CFR 1907 Cluj SA 2. Meciul, arbitrat la centru de Szabo Krisztina din Crişeni (jud. Sălaj), a opus echipele clasate înaintea partidei pe locurile 3 (Sighetu Marmației) și 4 (CFR 2).

 

În cele două meciuri directe din sezonul regular, cele două echipe au încheiat la egalitate la Sighetu Marmației (1-1), iar la Cluj, au învins sighetenii (cu 2-0).  Și de această dată sighetenii s-au impus la o diferență minimă, unicul gol al partidei fiind înscris în partea a doua a jocului, după o primă repriză “albă” (0-0).

 

Iată rezultatele etapei:

SCM Zalău – CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei: 5-1 (3-0);

CS Minerul 1947 Ocna Dej – CSM Victoria Carei: 1-0 (0-0);

CSM Sighetu Marmaţiei – FC CFR 1907 Cluj SA 2: 1-0 (0-0).

 

În urma victoriei, sighetenii acumulează 23 de puncte și rămân pe locul 3 în grupa de play-out a Seriei a 10-a. În etapa următoare, sighetenii joacă în deplasare, în 8 aprilie, de la ora 17.00, cu CSM Victoria Carei (locul 5 – penultimul -, retrogradabil).

 

* Foto generică

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here