AU CÂȘTIGAT – În turneul de la Baia Mare, Știința Explorări, două victorii în returul diviziei naționale: astăzi, 3-1 cu U. Cluj

0
249

VOLEI MASCULIN. CS Știința Explorări Baia Mare a încheiat primul turneu al returului diviziei naționale, desfășurat pe teren propriu, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, cu două victorii. Echipa antrenată de Marius Botea a învins în primul meci, cu 3-0, CSU Știința București și în al doilea meci, încheiat în urmă cu puține momente, CS U Cluj.

 

În meciul din această seară, arbitrat de Paul Szabo-Alexi și Cristian Cristea, după primele două seturi echilibrate (primul câștigat de băimăreni cu 30-28, iar cel de-al doilea de U. Cluj, cu 25-22), Explorări s-a impus cu 3-1, câștigând ultimele două seturi la 15 (30-28, 22-25, 25-15, 25-15).

 

De la băimăreni, cele mai multe puncte au fost realizate de Marius Valentin Cheagă (23), Ioan Veniamin Aldea (17), Dan Silvășan-Pașca și Sorin Dragomir (câte 12) – Cheagă (26 de ani) este singurul sportiv de la Explorări situat în top 10 în divizia națională, fiind pe locul 2 în clasamentul voleibaliștilor cu cele mai multe puncte realizate pe set (4,68) și pe locul 3 în topul celor mai multe puncte realizate (145).

 

Cele mai multe puncte de la clujeni le-au realizat Ciprian Vițelaru (18), Marius Ciortea și Vlad Negrean (câte 14). De remarcat în acest meci și blocajul echipei băimărene, care a reușit 17 blocaje reușite, față de doar 9 ale clujenilor.

 

În următorul turneu, programat în 12-14 februarie 2021, Explorări, care în acest moment se clasează pe locul 8 (din 11 echipe), cu 12 puncte, va juca cu Dinamo București și Unirea Dej, echipe situate pe locurile 5 și 6.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here