ALEGERI PARLAMENTARE – Listele complete ale candidaților UDMR Maramureș la Senat și Camera Deputaților

0
1398

CANDIDAȚI UDMR MARAMUREȘ. Deși conform calculelor noastre – bazate pe un algoritm în care am inclus rezultatul ultimelor alegeri electorale (cele locale, din 27 septembrie 2020) și trendul electoral din județ – UDMR Maramureș nu va prinde niciun loc în acest mandat în Parlament (probabilitate a cel mult unui post de deputat fiind mult mai redusă decât în 2016), vă prezentăm listele parlamentare complete ale filialei Maramureș, măcar pe considerentul că au fost primii care și le-au depus la Biroul Electoral Județean Maramureș. Oameni disciplinați.

 

Lista de deputați este deschisă de singurul parlamentar UDMR Maramureș în funcție, deputatul Apjok Norbert (31 de ani), urmat de fostul viceprimar și consilier local în Sighetu Marmației, fost senator și deputat, Bereș Ștefan (59 de ani) – vă reamintim că sigheteanul Bereș, liderul facțiunii UDMR din Sighetu Marmației, a fost declarat de ANI în conflict de interese administrativ, în 2015, după ce și-a angajat fiul și sora la propriului birou parlamentar, aceștia fiind ulterior plătiți din banii statului.

 

UDMR Maramureș a deschis lista pentru Senat cu Vicsai Ioan (73 de ani), din Ulmeni, fost inspector școlar general adjunct al ISJ Maramureș (în 2016, a fost pe locul 2 pe lista UDMR pentru Senat, de altfel este unul dintre membri permanenți pe listele parlamentare și locale/județene ale filialei Maramureș) și cu Sarkadi-Csiszar Levente, medic la Compartimentul Ortopedie/Traumatologie al Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

 

Iată listele complete ale candidaților UDMR Maramureș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

 

Camera Deputaților

  1. Apjok Norbert
  2. Bereș Ștefan Vasile / Béres István László
  3. Hitter Annamária
  4. Pap Zsolt István
  5. Orban István Daniel
  6. Bodor Agota
  7. Kosa Tibor Attila
  8. Hollo Iosif
  9. Páll Albert

 

Senat

  1. Vicsai Ioan
  2. Sarkadi-Csiszár Levente
  3. Havrics Csilla Imola
  4. Sebők Zoltán
  5. Pintér Zsolt István.

 

* Foto: Apjok Norbert

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here