ALEGERI LOCALE – Călin Bud, în linie dreaptă pentru primăria Târgu Lăpuș

0
1781
Călin Andrei Bud

ADVERTORIAL ELECTORAL. Călin Andrei Bud este unul dintre cei mai puternici candidați la Primăria orașului Târgul Lăpuș, fiind principalul contracandidat al actualului edil. El și-a dedicat ultimele luni pentru aflarea problemelor cu care se confruntă urbea sa, pentru că își dorește o schimbare în bine. Și-a propus să pună în slujba locuitorilor toata experiența acumulată de-a lungul carierei sale profesionale, fiind convins că Târgul Lăpuș merită o șansă spre prosperitate.

 

 

Un îndemn la un vot pentru mai bine

 

Mesajul său, adresat lăpușenilor, este un îndemn la vot, la un vot pentru mai bine:

 

„Dragi lăpușeni, vă mărturisesc sincer că decizia de a candida mi-a dat ocazia să vă cunosc mai bine aspirațiile și nevoile. Să cunosc realitatea orașului și a satelor lui. Toată perioada campaniei am avut sprijinul familiei, ceea ce a însemnat mult pentru mine. Discuțiile cu voi mi-au dat încredere. Am constatat că proiectul meu de reformare a administrației locale a stârnit un real și larg interes. Acest lucru înseamnă că vă doriți cu adevărat o administrare mai bună a orașului nostru. Oferta mea vine în întâmpinarea dorințelor voastre. Gând la gând cu bucurie!

 

Dragii mei lăpușeni, toți știm că Târgu Lăpuș are nevoie de schimbare! Dar știm și că fără votul vostru de duminică nu se poate schimba nimic. Schimbarea o putem face doar din patru în patru ani, la alegeri. Duminică, folosiți-vă această putere, de a schimba în bine soarta orășelului nostru, pe care toți îl iubim și-l vrem civilizat și prosper, un adevărat centru administrativ și cultural al Țării Lăpușului, așa cum merită.

Poate unii vă gândiți că un vot sau două nu au importanță și că „mai bine stăm acasă”. Nu, Dragii mei! Un vot în minus nu înseamnă lipsă de susținere pentru mine, ci un vot în contul celor care doresc ca Târgu Lăpuș să rămână la starea de până acum. Situație ce durează de 20 de ani.

 

A nu vota înseamnă un vot dat indirect dat celor care doresc să rămână orașul și satele lui în starea de până acum. Ce fel de stare? De stagnare economică, lipsă de locuri de muncă, străzi cu aspect de ulițe, fără trotuare și șanțuri, lipsă de utilități (apă curentă, gaz, canalizare) în satele orașului, stil administrativ de comandă și autoritarism, absența manifestărilor și a programelor culturale.

 

Avem un oraș apăsat de: un surplus de birocrație, de corupție, de funcționari cu atitudine sfidătoare față de cetățeni, de persoane ce-și duc viața din ajutor social. Starea Târgu Lăpușului de azi nu este mai bună decât acum 20-30-40 de ani, ba e încă și mai proastă. Știu, dragi lăpușeni, că vă doriți o schimbare, de stil de lucru, de atitudine și de administrație eficientă, bazată pe fapte care îmbunătățească viața orașului și a satelor aparținătoare, să dea șanse de trai demn și decent tuturor cetățenilor.

 

Un primar care aduce schimbarea

 

Știu că vă doriți schimbare și eu asta vă propun – SCHIMBAREA! Pentru aceasta am nevoie de votul vostru. Nu ezitați să ni-l dați mie și consilierilor mei și nu vă va părea rău. Fiindcă alegerile sunt într-un singur tur, gândiți-vă bine, că prin votul de duminică vă pecetluiți soarta voastră și a Lăpușului timp de 4 ani. Nu irosiți votul. Duminică aveți puterea schimbării – folosiți-o!

 

Votați un PLUS de civilizație și prosperitate pentru orașul nostru! Duminică veniți la vot, exprimați-vă opțiunea. E un efort mic pentru o cauză mare – soarta noastră a tuturor și a orașului în următorii ani. Cred că a fost timp suficient 17-20 de ani pentru vechea administrație, ca să-și arate competențele administrative, ideile novatoare, performanțele. Dacă nu a făcut-o într-o cincime de secol, nu are ce să ne dovedească încă 4 ani.

 

Dragi lăpușeni, contez pe voi! Contați pe mine și pe echipa mea! N-o să vă pară rău! Dumnezeu să vă inspire și să vă ajute pe voi și familiile voastre! Ne vedem la votare!”

 

Călin Andrei BUD, candidat din partea PLUS la primăria Târgu Lăpuș

 

* Acest material a fost comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS) – filiala Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here