ALEGERI LOCALE – Andrei Dipșe va construi un parc fotovoltaic la Şişeşti

0
1910

ADVERTORIAL ELECTORAL. Andrei Dipşe este candidatul USR pentru funcţia de primar al comunei Şişeşti. Andrei (31 de ani) a absolvit două facultăţi și și-a continuat studiile cu masteratul şi doctoratul în domeniul politicii. Având în palmares trei titlul de şef de promoţie, membrul USR este preocupat de cercetare, politică şi antreprenoriat.

 

Cu elanul tinereţii, dar şi cu solide cunoştinţe politice, istorice şi administrative, Andrei Dipşe propune o schimbare totală a comunei Şişeşti. „Comuna noastră este una dintre cele mai frumoase din judeţ, cu un potenţial turistic şi economic de excepţie, însă în administrație are nevoie de oameni care să aibă o viziune nouă asupra lucrurilor, pentru a transforma Șișeștiul într-o comună modernă, la standarde europene”, declară Andrei Dipșe.

 

 

Andrei propune șișeștenilor mai puţine promisiuni şi mai multă muncă. În cei 4 ani de mandat, acesta îşi propune să ducă la bun sfârşit patru mari proiecte. Un amplu proiect de infrastructură, care presupune reabilitarea şi asfaltarea tuturor drumurilor comunale, racordarea locuinţelor la reţeaua de gaz şi refacerea instalaţiilor de apă. Deşi Primăria Şişeşti a lăsat, în ultima perioadă, să se înţeleagă că apa ar fi bine să fie contorizată, Andrei susţine cu fermitate că „trebuie să ne folosim de resursele comunei, nu să le transformăm în facturi pentru oameni”.

 

 

Parc fotovoltaic și asociație a producătorilor, la Șișești

 

 

Al doilea proiect are în vedere energia „verde”, şi anume crearea unui parc fotovoltaic care să asigure necesitățile energetice ale comunei. „Parcurile fotovoltaice sunt „o modă” a comunelor moderne din România, care nu mai doresc să plătească facturi pentru iluminatul public, școli și primărie. Proiectele pe „energie verde” primesc printre cele mai multe subvenții din fonduri europene”, explică Andrei Dipșe, candidatul USR la Primăria Șișești.

 

 

Al treilea proiect are în vedere înfiinţarea asociaţiei comunale a producătorilor pentru valorificarea produselor agricole (fructe, legume şi produse derivate din carne). Andrei este convins că valorificarea lor se poate face printr-o asociaţie aflată sub coordonarea primăriei, dat fiind faptul că planul european de reabilitare a economiilor afectate de pandemie include subvenţii impresionante pentru acest sector.

 

 

Nu în ultimul rând, planul său include încurajarea antreprenoriatului pentru tineri, burse pentru elevi şi studenţi şi o casă de cultură modernă.

 

 

Locuitorii comunei Şişeşti trebuie să voteze în 27 septembrie ALTFEL. Avem aceeaşi administraţie de ani de zile. Dacă oamenii vor vota în acelaşi fel, majoritatea consilierilor vor avea 12-16 ani de mandat, aşadar, lucrurile vor rămâne la fel încă 4 ani. O primărie performantă este aceea care întodeauna pune interesele oamenilor pe primul loc! Ori asta nu s-a văzut în Șișești, în ultimii ani. Tocmai de aceea, șișeștenii trebuie să aleagă schimbarea!, arată Andrei DIPȘE.

„Șișeștenii trebuie să aleagă schimbarea!”

 

 

Viziunea lui Andrei pentru comuna Şişeşti este pe de-a-ntregul sprijinită de Cristian Ghinea (europarlamentar USR PLUS şi fost ministru al Fondurilor Europene), Vlad Duruş (deputat de Maramureş şi candidatul USR PLUS la Consiliul Județean Maramureș) şi Dan Ivan (preşedinte USR Maramureş și candidatul USR PLUS la Primăria Baia Mare), care l-au asigurat de sprijinul viitorilor consilieri judeţeni.

 

 

 

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de SC APELLA SRL. Cod unic de identificare: 21200251

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here